Cursus

vrijdag 13 maart 2009 20:57

Nog 355 dagen

Als raadslid komt er nog wel eens wat leesvoer langs. Dus wat hulp in de verwerking daarvan kan nooit kwaad. Een tijdje geleden kreeg ik een email over een cursus Snellezen en Snelleren en ik was wel een beetje benieuwd, echter, zoals het een echte Groninger betaamt behoorlijk sceptisch. Maar het was een goed idee! Vandaag ben ik de hele dag op cursus geweest. Ik ben behoorlijk moe, maar heb serieus het idee dat ik wat heb opgestoken.

De ChristenUnie heeft een eigen kaderschool waarin voor leden, bestuurders en aspirant-politici verschillende nuttige en leerzame cursussen worden aangeboden. Vanochtend vroeg ben ik vertrokken naar Steenwijk voor de eerste van twee volle vrijdagen. We begonnen met een nulmeting van de leessnelheid die we hadden voorafgaand aan de cursus. Aan het eind van de dag, na verschillende tips bleek die leessnelheid zowel voor een gewoon leesboek als een vaktechnische boek ruim 2,5 keer zo groot te zijn bij iedereen, en dan moeten we nog een dag (met daarin onder andere een onderdeel dat ‘fotografisch lezen' wordt genoemd!)

Zoals u kunt lezen ben ik behoorlijk enthousiast. Ik zie dan ook uit naar volgende week, waarop we 's ochtends verder gaan met het snellezen en snelleren en 's middags geheugentraining krijgen.

De tip van vandaag is dan ook dat de bestuurders van de ChristenUnie

Uitstekend Getraind zijn voor het werk waar u ze voor mag verkiezen.

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden