Cursus (2)

vrijdag 20 maart 2009 19:09

Nog 348 dagen

Net als vorige week vrijdag ben ik de hele dag in Steenwijk geweest op cursus. Vanochtend het vervolg van snellezen en snelleren, en vanmiddag geheugentraining. Ik heb weer een boel opgestoken. De cursusleider kwam met een paar simpele trucjes die kunnen helpen de nodige dingen te onthouden, door ze niet in het korte, maar meteen in het langetermijngeheugen op te slaan. Visualiseren en combineren met vaste reeksen en plekken die je kent, daar komt het met name op neer.

Wat ook mooi is van dit soort cursussen is dat je andere ChristenUniemensen spreekt. Er wordt veel gesproken over dingen die in ieders gemeente spelen en er worden handige tips en slimme ideeën uitgewisseld. Volgens mij hebben we het in Stadskanaal nog helemaal niet zo slecht als ik sommige verhalen over andere raden hoor. Er waren ook enkele andere Groninger ChristenUnieraadsleden die je anders niet zo vaak ziet, maar die altijd handig zijn om eens wat dingen samen mee te gaan ondernemen. Ik denk dat u daar binnenkort nog wel wat over gaat lezen hier!

ChristenUnie: Elkaar versterkend (tip 18)

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Cursus (2)'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:30 Quote
In 2011 is het Imitatie Horloges Frankrijk en vice-kampioen van de wereld in 2012 Frankrijk kampioen en Breitling Replica kampioen van Europa freestyle. In 2013, opnieuw kampioen van Frankrijk, is het heilig in individuele freestyle Replica Rolex en team wereldkampioen. Sindsdien, Aude Lemordant heeft gekozen om te vliegen van nieuwe vliegtuigen, een Extra 330SC, aangepast aan de kleuren van Breitling - een juweel van technologie, het duurde eerste nemen in handen.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden