Gemeente van het jaar?

dinsdag 31 maart 2009 09:53

Nog 337 dagen

Op de website van de gemeente Stadskanaal zag ik ineens een link naar een soort verkiezing van de ‘gemeente van het jaar’. Volgens de website van Stadskanaal staat onze gemeente derde van de provincie Groningen, maar heeft het nog niet voldoende beoordelingen binnen (minimaal 100) om ook werkelijk de kans te maken deze positie (of een hogere) te verzilveren.

Bent u (ook) van mening dat Stadskanaal helemaal niet zo’n verkeerde gemeente is om te wonen? Dan zou ik u op willen roepen om ook even de vragenlijst in te vullen en Stadskanaal aan een topklassering te helpen! Als u op deze link drukt, komt u terecht op de website. Ik heb zonet naar eer en geweten het onderzoek ingevuld en zelfs een paar onvoldoendes uitgedeeld. Uiteraard valt er genoeg te verbeteren aan Stadskanaal, anders zou ik de politiek niet ingaan. Toch denk ik dat we het op het gebied van bijvoorbeeld kindvriendelijkheid en wonen helemaal niet zo slecht doen in onze gemeente. Aan onder andere bereikbaarheid en werkgelegenheid valt nog genoeg te verbeteren. Dat zijn open deuren, omdat ik u vooral niet wil beïnvloeden voordat u eventueel het onderzoekje in zou vullen.

Mocht u nu benieuwd zijn naar wat de ChristenUnie verder allemaal wenst voor Stadskanaal kunt u hier het verkiezingsprogramma van de huidige vier jaren lezen. Over ongeveer een half jaar zal ook het nieuwe verkiezingsprogramma klaar zijn. Dat kunt u dan uiteraard ook hier vinden.

Stadskanaal: misschien wel de beste gemeente.

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden