Kikker in je bil

woensdag 01 april 2009 18:40

Nog 336 dagen / 48 weken

Er zit een spin in je schoen! (even stilte) Één april, kikker in je bil.
Zo werden we vandaag onthaald door mijn vijfjarige schoonzus. Dat ik mijn schoenen nog aan had en niet had uitgedaan sinds de entree maakte daar bij niet uit.

Inderdaad, het is weer zo ver. Een dag vol grappen, grollen en de daar aan verbonden achterdocht. ChristenUnie-leden kregen een paar dagen geleden een email met een telefoonnummer die vandaag opengesteld zou zijn tussen 9.00 en 21.00. We zouden dan de Tweede Kamerleden of minister Rouvoet te spreken kunnen krijgen over het crisisakkoord. In de fractie konden we er gisteravond niet over uitkomen of dit nu een 1 aprilgrap betrof of niet. Ik heb het niet aangedurfd te bellen, want ik vermoed het wel. Anderen dachten dat de ChristenUnie geen partij van dergelijke grappen zou zijn. Ik weet het niet. Ik ken de nodige ChristenUnie mensen en er zijn er best veel met een forse dosis humor. Vast ook wel op het partijbureau.

Ik heb een vriend die vandaag zijn verjaardag viert en regelmatig mensen op die verjaardag moet missen omdat ze niet geloven dat hij echt jarig is. Het kan nog erger: de aankondiging van zijn geboorte werd ook door verschillende mensen als 1 aprilgrap ingeschat.

Ik heb nog een paar leuke persoonlijke nieuwtjes. Die zal ik u vandaag maar besparen, u zou zich toch alleen maar afvragen of het waar is of niet...

De ChristenUnie is dan ook van de Creatieve oplossingen (En dat is geen grap!)

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Kikker in je bil'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:29 Quote
Ik ben trots om Nep Horloges te vliegen voor dit mythische merk, die zoveel bijgedragen aan de ontwikkeling van de Hublot Replica luchtvaart en vertegenwoordigt het ultieme vlieger horloge de kampioen op deze gelegenheid aangegeven. En verder Replica Watches: trots ook om de eerste vrouw onder officiele drivers Breitling en dus beschermen luchtmachtmensen vierkante. Geboren in Grenoble in 1982, ziet Aude Lemordant dat zijn jeugd sleepboten zweefvliegtuigen vliegen over zijn huis.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden