Updates

zaterdag 18 april 2009 09:09

Nog 319 dagen

De weblog is inmiddels anderhalve maand onderweg en ik denk dat het tijd is voor enkele updates. In verschillende blogs heb ik wat open eindjes gelaten die inmiddels verdere ontwikkelingen hebben meegemaakt. Hieronder een korte en niet uitputtende lijst. Via de linkjes kunt u het oorspronkelijke stukje ook nog even lezen.

5 maart schreef ik over een kameraad die door de crisis zijn baan was verloren. Misschien dat het goed is om te melden dat hij inmiddels weer aan het werk is. Meer mensen hebben het gevoel dat de crisis over zijn dieptepunt heen is. De financiële consequenties voor de gemeente worden de komende maanden echter pas wat duidelijk.

Twee dagen later ging het over onze markt. De knoalster markt was verkozen tot beste in de categorie 30 tot 50 handelaren. Uiteindelijk is ‘onze' markt tweede geworden in de over-all verkiezing van alle categorieën! Een prestatie om trots op te zijn.

Onze gemeente deed mee in nog een verkiezing, namelijk die van gemeente van het jaar. Daar schreef ik 31 maart over. Dat zijn ‘we' helaas niet geworden. De stad Groningen heeft gewonnen. Logischerwijs zijn we dus in de provincie ook niet op de eerste plaats beland. Wel hebben we ook daar een keurige tweede plek te pakken!

Ik heb op 25 maart aangekondigd te gaan vragen naar een wandelroute vanaf het centrum naar de bibliotheek. Dat heb ik afgelopen woensdag gedaan en het college zal het bekijken.

Wat betreft sollicitaties. De burgemeestersvacature is inmiddels gesloten. Voor een plek op de kieslijst van de ChristenUnie volgend jaar heeft u nog 2 dagen!

De bel-dag met kamerleden en bewindspersonen over de crisisaanpak die door de landelijke ChristenUnie was georganiseerd schijnt werkelijk te hebben plaats gevonden. Het was dus géén 1 april grap. Het betrof dus een ongelukkig gekozen datum voor een dergelijke eenmalige actie.

Misschien ook nog leuk om te melden is dat mijn computer inmiddels is gerepareerd. Ik ben hem uiteindelijk een week kwijt geweest. Hierbij mijn dank aan alle mensen wier computer en internet ik gedurende die dagen heb mogen gebruiken voor het bijhouden van dit dagboek.

Tot slot een bedankje aan de mensen die gereageerd hebben op mijn bijdragen. Het is leuk om te horen dat het gelezen wordt, steunbetuigingen te krijgen en te zien dat mensen er over na gaan denken en zelf hun visie geven. Daar leer ik, en de ChristenUnie met mij, ook weer van. Blijf dus reageren! Dat kan openbaar op de site via het formuliertje hieronder, het kan ook via email naar mij persoonlijk.

Uiteraard voor dit weekend ook weer twee tips:

Altijd up-to-date
Trouw informerend

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden