Gordijnen wassen

donderdag 14 mei 2009 13:03

Nog 293 dagen

Heeft u ze al gezien? De grote blauwe posters met witte letters? Er staat op geschreven “Samenwerken JA, Superstaat NEE”. De verkiezingsleus van de ChristenUnie / SGP voor de Europese Verkiezingen op 4 juni a.s. (NB dat is al over 3 weken!!). Als u ze nog niet gezien heeft dan leest u dit stukje waarschijnlijk heel kort na publicatie. Want over ongeveer 3 uurtjes zullen we beginnen ze te plakken op de grote bruine houten borden die overal in de gemeente geplaatst zijn.

Mocht u nu denken: “ik wil ook wel bijdragen aan de campagne, maar heb nog geen idee hoe” dan kunt u contact opnemen met Frits van der Heide, lid van het promotieteam en tevens mijn Poster-plak-partner-in-crime. Hij heeft bijvoorbeeld nog een aantal posters die u achter uw raam kwijt zou kunnen, folders en zonnebloemzaadjes die u uit kunt delen en allerhande andere werkzaamheden waar mensen voor nodig zijn. Dat kan ook interessante voordelen hebben. In onze slaapkamer kunnen de gordijnen de komende week bijvoorbeeld ook weer gewassen worden: de kamer is namelijk al half verduisterd door een levensgrote blauwe poster met witte letters.

Even los van de scherts is het wel een serieuze oproep om te overwegen u zelf in te zetten voor de promotie. Extra menskracht is altijd welkom. Niet alleen nu voor de Europese verkiezingen. Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn folderaars, posterplakkers, stand-bemanners (m/v) en allround-enthousiastelingen-voor-de-ChristenUnie altijd welkom.

ChristenUnie: Duidelijk zichtbaar

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Gordijnen wassen'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:27 Quote
De onderzijde biedt Replica Horloges het oersymbool Breitling en haar vliegtuigen gestileerde opluchting Replica Watches. Waterdicht tot 100 m, met een anti-reflecterend saffier glas geval dubbelzijdige, dubbele woningen een Replica Rolex automatisch uurwerk gecertificeerd door het besturingselement officiele Chronometer Testing Institute (COSC), als alle Breitling horloges Zwitserland ook. Twee wijzerplaten zijn beschikbaar: zwart of zilver.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden