Leuk weekje

vrijdag 19 juni 2009 15:37

Nog 257 dagen

De gemeenteraad van Stadskanaal staat aan de vooravond van een interessante week. De raad vergadert binnen 7x24 uren officieel 5 keer. Drie openbare raadsvergaderingen, een besloten vergadering en een raadscommissie.

Later vandaag beginnen we. Naar alle waarschijnlijkheid besluit de raad vanavond over de nieuwe burgemeester. Daartoe hebben we – zoals de gemeentewet dat voorschrijft – eerst een besloten vergadering waarin de vertrouwenscommissie verslag uitbrengt en er een stemming plaats vindt en vervolgens een openbare vergadering waarin de kandidaat gepresenteerd wordt. Dat zijn dus al twee vergaderingen. Dat doen we aanstaande maandag dunnetjes over als we een reguliere raadsvergadering hebben (met zeer interessante onderwerpen, daarover de komende dagen meer), gevolgd door een (raadsbrede) commissievergadering over de toekomst van Theater Geert Teis. Ten slotte vindt volgende week vrijdagmiddag wel een hele bijzondere raadsvergadering plaats, namelijk op het podium van datzelfde Geert Teis! Het is voor het eerst dat ik buiten de raadszaal een raadsvergadering heb, en dan ook meteen op een dergelijke plek!

Er staat die middag maar één onderwerp op het programma en dat is het afscheid van de huidige burgemeester Stavast, die na 13 jaar trouwe dienst afzwaait. Ik ben toch wel erg nieuwsgierig met welke kandidaten de vertrouwenscommissie op de proppen komt. Nog drie-eneenhalf uur en ik weet het. Een half uurtje later kunt u het ook vernemen: vanaf 19.30 is er in de raadszaal de openbare vergadering!

ChristenUnie: Neemt verantwoordelijkheid

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Leuk weekje'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:24 Quote
Onafhankelijke Zwitserse Replica Horloges horlogemaker Breitling heeft onthuld een mooie evolutie van zijn Namaak Horloges beroemde Transocean horloge die dit jaar in een zeer zuiver ontwerp van versie retourneert, drie verder breinld Rolex Replica zonder knop kleine seconde met grote datum dubbel raam, dat de heren verleiden zal die de dames met haar zaak 38 mm. Met een voorkeur voor gevlochten stalen armband die is het volkomen eens met haar vintage look.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden