Op vakantie

dinsdag 14 juli 2009 08:09

Nog 232 dagen

Voor veel mensen breekt rond deze tijd de vakantie aan. Kinderen zijn al een tijdje vrij van school en de bouwvak laat ook niet lang meer op zich wachten. Veel mensen zoeken een plek om de vakantie door te brengen. Soms ver van huis, soms liever in de buurt. Ik heb hier en daar gehoord dat veel Nederlanders in deze economisch onzekere tijd er voor kiezen om in eigen land te blijven of zelfs helemaal niet weg te gaan. Voor deze groep heb ik een mooie tip: het toeristisch platform.

Wethouder Booij heeft vorige week het platform geopend. Op dit platform zijn veel mooie plekjes, leuke attracties en bijzondere evenementen binnen onze gemeente te vinden. Voor toeristen en thuisblijvers! Ik vermoed dat u er verschillende nog niet van binnen heeft gezien of van nabij heeft meegemaakt. De museumspoorlijn STAR is wel een behoorlijk bekend fenomeen. Maar bent u al eens in Museum restaurant Slaait’n Hoes, Museum Musica of het radio- en speelgoedmuseum geweest?

Mooi vond ik toch ook dat onder de knop ‘beleven en doen’ ook een tabblad ‘kerk en geloof’ staat. De tekst op deze pagina moet nog wat worden uitgewerkt denk ik en een paar links kunnen geen kwaad, maar het is goed om te zien dat de gemeente de mensen ook uitnodigt om een geloofsgemeenschap te bezoeken. De plek om echt rust te vinden in de vakantie denk ik.

ChristenUnie: recreatie en toerisme optimaliseren

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Op vakantie'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:23 Quote
Ik ben trots om Nep Horloges te vliegen voor dit mythische merk, die zoveel bijgedragen aan de ontwikkeling van de Hublot Replica luchtvaart en vertegenwoordigt het ultieme vlieger horloge de kampioen op deze gelegenheid aangegeven. En verder Replica Watches: trots ook om de eerste vrouw onder officiele drivers Breitling en dus beschermen luchtmachtmensen vierkante. Geboren in Grenoble in 1982, ziet Aude Lemordant dat zijn jeugd sleepboten zweefvliegtuigen vliegen over zijn huis.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden