Na de vakantie

maandag 17 augustus 2009 21:00

Nog 198 dagen

 

Soms is het na een lange periode van afwezigheid weer even moeilijk om in het ritme te komen. Ik had stiekem de vakantie al iets verlengd. Dit mede doordat de verhuizing toch wat meer voeten in de aarde had dan verwacht. Zo liet internet bijvoorbeeld even op zich wachten. De opstartproblemen moeten nu echter achter de rug zijn en met frisse moed gaan we er nu weer tegenaan en als het goed is zonder verdere lange onderbrekingen tot en met de verkiezingen van volgend jaar op 3 maart.

 

Wat bijzonder aan deze periode is, is dat we even burgemeestersloos zijn. Ik heb de uitnodiging voor de beëdiging al binnen. Die zal over ruim 2 weken plaats vinden op de zelfde plek als waar de vorige burgemeester afzwaaide: Theater Geert Teis. Het zou me niets verbazen als de raad wederom voltallig op het podium plaats mag nemen om daar haar nieuwe voorzitter te verwelkomen.

 

Voor die tijd echter vindt er al een raadsvergadering plaats. Die vergadering vindt bij gebrek aan een burgemeester dus plaats onder de leiding van onze eerste ondervoorzitter, het langstzittende gemeenteraadslid Schoenmaker. Vooraf vindt uiteraard ook een fractievergadering plaats. De stukken zijn al binnen. Het reces zit er wat dat betreft bijna op. Het mag ook wel een keer weer. 10 weken is best lang. Hopen dat dat ook geen opstartproblemen op gaat leveren.

 

Voor de afgelopen week had u nog tips van mij te goed. Hieronder komen ze:

 

10 augustus: Jeugd en gezin centraal

11 augustus: Niet horen, maar luisteren

12 augustus: Lage drempels voor de zorg

13 augustus: In de samenleving

14 augustus: Dienend besturen

15 augustus: Echt welzijn is gelegen in het handhaven van Gods geboden

16 augustus: Stelt niet uit tot morgen...

17 augustus: Aan het werk

 

 

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden