Ledencongres

zaterdag 03 oktober 2009 13:50

Nog 151 dagen / 5 maanden

 

Vandaag vindt in Zwolle het 21e Unie- en 8e Ledencongres plaats. Honderden leden verzamelen zich op zo’n congres om te praten over zaken in en rond de partij. Een aantal jaren geleden ben ik naar zo’n congres geweest. Volgens mij toen het 3e ledencongres, in 2005 was het. Wat vooral bij blijft op zo’n dag is de grote saamhorigheid. Daar waar in de raad nog wel eens raar gekeken en gedaan wordt over bepaalde standpunten vind je op zo’n congres vooral mensen die er hetzelfde over denken. Dat kan nog wel eens een verademing zijn.

 

Destijds was ook de eerste keer dat ik André Rouvoet hoorde speechen. Daar was ik toen wel van onder de indruk. Hij liet een brede en diepe kennis van zaken zien en wist de zaal, en mij, te enthousiasmeren. De tweede keer dat ik hem hoorde, eind 2006 in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, gaf hij eenzelfde optreden. Erg overtuigend.

 

Sinds die eerste keer ben ik niet meer naar een congres geweest. Vaak omdat er wat anders te doen was of omdat het “zo ver weg” was. Vandaag geldt geen van beide en weet ik niet goed waarom ik niet gegaan ben. Gelukkig kan ik (en u ook) het via internet wel live meemaken. Via www.ChristenUnie.nl kunt u een stream openen en vanaf 15.20 André Rouvoet horen spreken. Een aanrader.

 

ChristenUnie: Duidelijk sprekend

ChristenUnie: Enthousiasmerend

 

 

 

 

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Ledencongres'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:10 Quote
Onafhankelijke Zwitserse Replica Horloges horlogemaker Breitling heeft onthuld een mooie evolutie van zijn Namaak Horloges beroemde Transocean horloge die dit jaar in een zeer zuiver ontwerp van versie retourneert, drie verder breinld Rolex Replica zonder knop kleine seconde met grote datum dubbel raam, dat de heren verleiden zal die de dames met haar zaak 38 mm. Met een voorkeur voor gevlochten stalen armband die is het volkomen eens met haar vintage look.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden