Links

maandag 02 november 2009 19:11

Nog 121 dagen

 

Soms kost het wat meer moeite om een onderwerp voor dit stukje te bedenken en maak ik even een rondje langs de (lokale) nieuwssites en internetsites van andere politieke partijen.

 

Meestal begin ik zo’n rondje met dvhn.nl en rtvnoord.nl. Deze provinciale journalisten melden regelmatig wat over onze gemeente. Daarna kom ik vaak terecht op kanaalstreek.nu, rtvsmedia.nl en persburo.eu. Drie lokale nieuwssites die ook berichten over de Stadskanaalster politiek. Vervolgens zijn de sites stadskanaal.nl van de gemeente en onstwedde.nl, musselonline.nl en alteveeronline.nl ook vaak wel interessant om even bij langs te gaan. Met name de eerstgenoemde is een erg goed bijgewerkte site.

 

Na alle berichtgevingen gehad te hebben is het ook wel leuk om de andere politieke partijen in Stadskanaal met een bezoekje vereren en om te zien of daar nog nieuws is. Soms zie je een totaal andere beleving op hetzelfde onderwerp. Op volgorde van regelmatigheid van verversing: PvdA, CDA, VVD en GBS . Daarnaast zijn sinds kort ook de SP, GroenLinks en D66 in beeld. De laatste twee hebben echter nog niet veel aan hun internetsite gedaan. Ik neem aan dat dat de komende maanden nog wel gaat verbeteren.

 

Om te zien hoeveel zetels de ChristenUnie voorspeld krijgt bezoek ik peil.nl, politiekebarometer.nl, TNS-nipo.com. Volgens de laatste peilingen 7, 8 en 8 zetels!

Na dit rondje lukt het meestal wel een stukje te schrijven. Zie vandaag!

 

ChristenUnie: goed op de hoogte

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden