Spannend

maandag 16 november 2009 15:52

Nog 107 dagen

 

Vandaag is toch wel een erg spannende dag. Met name voor de mensen die nauw betrokken zijn bij de knoalster ChristenUnie. Het is namelijk de dag waarop de leden de lijst voor de komende verkiezingen vast zullen gaan stellen. Er ligt al een tijdje een concept-lijst, vastgesteld door een speciale commissie en het bestuur. Deze concept-lijst wordt vanavond door de leden besproken en hopelijk vastgesteld.

 

Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik graag nog een periode door wil. Maar daar moeten de leden en de kiezers uiteraard ook mee instemmen. Normaal gesproken heb ik niet zo’n last van spanning, maar nu voel ik het wel een beetje. Morgen kunt u op deze site ongetwijfeld de definitieve lijst bewonderen.

 

Maar er staan meer interessante onderwerpen op de agenda. Ook het verkiezingsprogramma wordt vastgesteld. Een belangrijk document waar de plannen, ideeën en wensen van de ChristenUnie voor de komende periode in staan. De versbenoemde lijsttrekker zal een toespraak gaan houden en het promotieteam zal gaan presenteren hoe de campagne vorm zou moeten krijgen.

 

Mocht u dus lid zijn en niets iets heel belangrijks te doen hebben vanavond... kom! (N.B. de locatie is gewijzigd. Op de hoofdpagina vindt u de definitieve locatie)

 

ChristenUnie: vol verwachting

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden