Folder

woensdag 02 december 2009 20:24

Nog 91 dagen / 13 weken

 

Aan verschillende dingen wordt duidelijk dat de verkiezingen er echt aan zitten te komen. De lokale en regionale kranten melden in bijna elke uitgave weer een bekend geworden lijst of lijsttrekker van een willekeurige partij uit een willekeurige gemeente, mensen die er mee op zeggen te houden of wethouders die graag nog een periode door willen.

 

Het is voor mij persoonlijk te merken aan alle tijd die besteed wordt aan informatiemateriaal voor de kiezer. Zo moet eind deze week de tekst klaar zijn voor de folder die we uit zullen gaan delen de komende maanden. Dingen die daar onder andere in terecht komen zijn uiteraard de zaken die we willen gaan realiseren. Dit jaar besteden we ook uitgebreid aandacht aan de dingen waar we ons de afgelopen vier jaar voor hebben ingezet en die we hebben bereikt.

 

Het is goed om af en toe even na te gaan of de afgelopen jaren wel wat hebben opgeleverd. En dat valt reuze mee. Zonder problemen vielen de zeven gewenste onderdelen te bedenken. Sterker nog, er moeten zelfs zaken afvallen waar we als ChristenUnie ook dankbaar voor zijn, die vanwege de beperkte ruimte maar op andere manieren toegelicht zullen moeten worden.

 

Zo is er bijvoorbeeld geen ruimte om te vertellen dat de ChristenUnie mede bereikt heeft dat er verbeterde sloopregelingen zijn, dat grow- en smartshops verscherpte controles hebben gekregen, dat er een blowverbod binnen onze gemeentegrenzen geldt, dat aardwarmte op de politieke agenda staat, dat er gekeken wordt naar communicatie tussen gemeente en burgers, dat er een sportzaal en een tribune in de MFA Onstwedde komen, dat er de afgelopen maand zomaar 10 miljoen bespaard is, etc, etc...

 

ChristenUnie: redenen genoeg

 

 

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden