We hebben er zin in!

woensdag 13 januari 2010 22:36

Nog 49 dagen / 7 weken

 

Ik opende gisteren met de opmerking dat de politiek die dag eigenlijk volledig in het teken van het rapport Davids en de reactie van de premier daarop stond. Vandaag zou ik met hetzelfde verhaal kunnen openen. Rond deze tijd begint de Tweede Kamer nota bene nog aan een debat over deze zaak.

 

Maar ik zat er naast gisteren en zou vandaag liegen als ik zou zeggen dat mijn dag nagenoeg uitsluitend door de landelijke politiek bepaald zou zijn. Gisteren schreef ik mijn stukje echter vlak voordat ik vertrok naar een bijeenkomst met het campagneteam. En daar hebben we wel zulke leuke dingen besproken dat dat meer is blijven hangen dan al het gedoe in Den Haag. Ingrid, onze lijsttrekker, reed met mij mee terug en zei het heel treffend: Ik heb er zin in.

 

We hebben er vertrouwen in dat we een succesvolle campagne neer kunnen zetten. Vooral ook omdat we op een goede manier willen beginnen. Volgende week vrijdagavond zullen we een zegen vragen over ons werk en de campagne officieel aftrappen met een bijeenkomst in de Kandelaarkerk. U bent daarbij allen uitgenodigd! De spreker houd ik nog even geheim, maar ik kan al wel vertellen dat de lijsttrekker, de campagneleider en Daan Kroeze en zijn band, inclusief ondergetekende op violen en mandoline, medewerking zullen verlenen!

 

Vandaag uitte het ‘er zin in hebben’ zich bij mij in veel activiteit rond de geplande campagneactiviteiten. Vooral het voorbereiden van het opnemen van de campagnespot a.s. zaterdag heeft mij vanochtend bezig gehouden. Daarnaast moeten er voor volgende week vrijdag en in februari nog de nodige zaken geregeld worden. We zijn er hard mee bezig. Omdat - ik zal het nog één keer zeggen – we er zin in hebben!

 

ChristenUnie: de schouders er onder

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden