Film

zaterdag 16 januari 2010 17:28

Nog 46 dagen

 

Het werk van een raadslid is toch afwisselend. Stukken lezen, vergaderen, gesprekken, stukjes schrijven, cursussen, telefoneren, folderen. Vandaag kwam daar een nieuwe activiteit bij. Om iets over achten stonden we bij de Rode Loper om een zonsopgang boven Stadskanaal te filmen. Dat lukte niet helemaal, want de zon liet zich niet zien. We hebben voornamelijk verschillende tinten grijs vastgelegd. Van heel donker grijs, tot het grauw-wit dat het de rest van de dag is gebleven.

 

Vervolgens hebben we de ochtend besteed aan een rondrit door onze mooie gemeente om op verschillende locaties onze film te ‘schieten’. De afsluiting was met een leuke groep ChristenUnie-leden en sympathisanten op het raadhuisplein. Daar hebben we de eerste helft van de middag groeps- en individuele shots gemaakt.

 

We hadden een kleine twee weken geleden al besteed aan het draaiboek en volgens mij gaat dat een leuk filmpje op leveren. Ik ben heel benieuwd. Over een paar weekjes kunt u hem ongetwijfeld op deze site bekijken... en vervolgens doorsturen!

 

ChristenUnie: ook van deze tijd

ChristenUnie: overal in de gemeente aanwezig

 

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden