Jarig

vrijdag 22 januari 2010 11:12

Nog 40 dagen

 

Gefeliciteerd! “We” zijn jarig. Vandaag exact tien jaren geleden zag de ChristenUnie het levenslicht. Hele scherpe volgers was het al opgevallen dat het logo recentelijk aangepast was. Waar normaliter de handjes boven de naam zitten, staat er nu sinds 1 januari ’10 jaar’. Landelijk wordt de verjaardag gevierd met een bijeenkomst volgende week zaterdag. Lokaal zullen we het vieren met de aftrap van de verkiezingen vanavond.

 

De verkiezingen stonden bij mij persoonlijk sowieso al een beetje in het teken van ‘verjaardagen’. Op de verkiezingsdag zal ik d.v. namelijk mijn 28e verjaardag vieren. Dit hele weblog van 3 maart tot 3 maart beschrijft daarmee exact mijn 28e levensjaar. Ook dat was een reden om eraan te beginnen. Niet alleen leuk voor bezoekers van de website, maar ook een interessant persoonlijk naslagwerk.

 

Ik denk dat ik niet lang over cadeautips na hoef te denken. U mag de ChristenUnie vanavond feliciteren door haar met een bezoek te vereren in de Kandelaarkerk in Stadskanaal vanaf 20.00 uur. En geeft u mijn cadeau op 3 maart dan ook maar aan de ChristenUnie...

 

ChristenUnie: reden voor een feestje

 

p.s. hoe mooi is trouwens de precies 40 dagen 'voorbereidingstijd' van campagnestart tot verkiezingsdag!

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden