Verantwoording

dinsdag 02 februari 2010 18:04

Nog 29 dagen

 

Het kan u bijna niet ontgaan zijn (hoop ik): onze lokale campagnespot is vorige week online gegaan! Als u hem nog niet gezien heeft, moet u straks even terug naar de hoofdpagina van deze site. We zijn erg blij met de spot. En ook met deze site. We denken dat we hem erg up-to-date houden.

 

Even afgezien van dit dagelijkse blog - verschijnen er al twee jaar lang na afloop van elke raadsvergadering nabeschouwingen, waarin we de keuzes van de ChristenUnie toelichten en ons verantwoorden. Ook verschijnen zo nu en dan complete bijdragen van fractiegenoten, columns en verslagen van activiteiten, werkbezoeken en andere interessante nieuwsfeiten.

 

We doen dit niet alleen omdat we het erg leuk vinden, maar ook omdat één van de belangrijkste taken van een raadslid het afleggen van verantwoording is aan de burgers. Ik ontving van een andere partij een folder met daarop de tekst “.. zegt wat ze doet en doet wat ze zegt”. Elke willekeurige partij zal dit van zichzelf zeggen. Maar de ChristenUnie in Stadskanaal is volgens mij de enige partij die continu uitleg geeft welke dingen we gedáán hebben en wáárom we ze deden!

 

Het blijft echter niet bij deze site. We hebben al geruime tijd hyves. (custadskanaal.hyves.nl) @okkodijkstra, @JohanHamster en @vdheidef zijn op Twitter actief. En op verschillende andere sites is de ChristenUnie Stadskanaal daardoor ook te vinden: bijvoorbeeld http://volgdeverkiezingen.nl en http://gemeenteraad.pentapolitica.nl

 

Mocht u echter nog zaken missen op deze website of andere mogelijkheden zien om onze (online) communicatie te verbreden laat het weten! We staan altijd open voor suggesties. Het uiteindelijke doel is een goed geïnformeerde bevolking, want dat kan alleen maar leiden tot extra stemmen voor de ChristenUnie, daar ben ik van overtuigd.

 

ChristenUnie: Nauw betrokken

 

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden