Afronden

dinsdag 23 februari 2010 18:20

Nog 8 dagen

 

Met nog iets meer dan een week te gaan ben ik toch wel enigszins bezig met de afronding van dit weblog. De reden dat ik er vandaag over begin is omdat de 365 tips, waarvan ik er elke dag één gaf, vandaag een bijzonder moment meemaken. Ik weet niet of u de tips die links op de hoofdpagina van de weblog onder elkaar staan af en toe doorleest. Speciale aandacht zou u daarbij kunnen richten op de eerste letters. Het geheel is namelijk een acrostichon. De eerste letters van de tips vormen samen de grondslag van de ChristenUnie. De grondslag kent echter helaas ‘maar’ 358 letters, waardoor ik de komende 8 dagen u zal verrassen met een slot.

 

De grondslag van de ChristenUnie vond ik echter de beste tip die ik u kon geven om op 3 maart te stemmen. We hebben een vaste basis, een duidelijke visie en een gezamenlijke missie die de CU-leden bindt en daarvan getuigen we in de grondslag. Leest u de tips dus rustig nog eens na, en in het bijzonder de eerste letters.

 

Ik ben er nog niet helemaal over uit of en hoe ik na 3 maart verder zal gaan. Er is natuurlijk altijd de kans dat ik niet verkozen ga worden. Er staan tenslotte ook hele goede kandidaten onder mij. Dan is er ongetwijfeld iemand die het blog-stokje van mij over zal nemen. Maar mocht ik er weer in komen, dan ben ik in ieder geval van plan de nabeschouwingen op de raadsvergaderingen te blijven schrijven, en af en toe misschien wat extra stukjes. Elke dag zal ik het zeker de komende tijd niet meer doen. Het is een leuk project, maar het is ook goed dat projecten zo nu en dan een eind kennen.

 

Ik heb veel plezier gehad het afgelopen jaar met het schrijven, ik hoop dat u ook een beetje hebt genoten, over 8 dagen is het voorbij!

 

ChristenUnie: trouw


(want jawel, de laatste letter van de grondslag van de ChristenUnie is de "t")

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden