Enthousiasme!

dinsdag 02 maart 2010 16:20

Nog maar 1 dag!

 

De campagne loopt op zijn eind. De afteller telt al de uren af! Zojuist heb ik de laatste folders in mijn buurt in de brievenbussen gedaan. Ze zijn nu op. Allemaal. Zaterdag waren we al door de pennen, het pepermunt en de waterpasjes heen geraakt. Je merkt wel dat de verkiezingen meer gaan leven voor de mensen die er niet dagelijks mee bezig zijn. Vanochtend tikte bijvoorbeeld de postbode op het raam en riep dat die 4 zetels goed zouden moeten komen. Ook zijn er op de oproep van gisteren een aantal leuke en bemoedigende reacties binnen gekomen. Daarvan wil ik enkele u toch niet onthouden:

 
“komt voor de bakker, mijn stem hebben jullie! Ik wens jullie woensdag heel veel stemmen toe!”

 “ik heb gisteren eens de programma's bekeken (CDA en Christenunie) in Veendam. Gezien de programma's ga ik op Christenunie stemmen. M.n. het feit dat het CDA in Veendam softdrugsgebruik wil (blijven) toestaan behalve aan jonge kinderen heeft bij mij de doorslag gegeven. (ps denk dat ik lid wordt van CU in Veendam)”

 “Wat een goed filmpje zeg...super!! Succes!!”

 “De keuze voor de christenunie heb ik al jaren geleden gemaakt. Is natuurlijk wel leuk om ook te zien hoe die leden in de praktijk zijn. Bevalt me wel. Gods zegen voor de verkiezingen”

"De krokussen staan hier in bloei in de huiskamer, laat Stadskanaal ook in bloei komen, daarom stem ik ChristenUnie, lijst 3!"

Zo maar een greep uit de reacties. De krant liet vanmorgen ook een bemoedigende statistiek zien: De ChristenUnie wordt een hele grote kans toegedicht te winnen in het Noorden. Ik kan alleen maar zeggen, maak het waar morgen!

 

ChristenUnie: Christelijk-sociaal

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden