Slot

woensdag 03 maart 2010 14:25

Nog 4 jaar!

 

Exact een jaar geleden begon ik aan het schrijven van dit dagboek. Op dit moment zit de helft van de stem-dag er al weer op. Vannacht zal duidelijk worden wat de bevolking van Stadskanaal heeft besloten te doen met haar toekomst. Ik hoop dat heel veel mensen vertrouwen in een betere tijd en bestuur willen uitspreken en voor de ChristenUnie zullen stemmen.

 

Ik heb nog even het eerste dagboekitem teruggelezen. Ik denk dat ik mijn doelen aardig gehaald heb. Elke dag een stukje, elke dag een tip waarom ChristenUnie te stemmen. Alleen de maximaal 200 woorden per dag is niet helemaal gelukt. :P Ik heb veel mogen vertellen over het werk van een raadslid en vele malen uit kunnen leggen waarom de ChristenUnie vandaag de meest slimme optie is. Er zijn tot op heden meer dan 17000 bezoeken gebracht aan de hoofdpagina van de weblog. Dus ik heb goede hoop dat veel mensen die boodschap ook hebben meegekregen.

 

Het afgelopen jaar is op de komst van een ChristenUnieminister na – die komt nu waarschijnlijk in mei dit jaar – alles gebeurd wat ik benoemd had, en nog een beetje meer. Er waren hoogtepunten en dieptepunten: ik ben verhuisd en voor het eerst vader geworden. Verschillende keren heeft een quote uit dit dagboek of een toespraak de pers bereikt, en er zijn zo nu en dan mooie reacties gekomen op de stukjes. De ChristenUnie heeft het afgelopen jaar verschillende momenten ontzettend veel invloed gehad op grote besluiten, en stond zo nu en dan als een roepende in een woestijn.

 

Ik heb het als een eer ervaren de afgelopen vier jaren uw gemeenteraadslid te zijn geweest. Ook de komende vier jaren hoop ik – onder Gods leiding – dit prachtige werk voort te mogen zetten. De komende tijd zonder dagboek, maar met nóg meer aandacht voor wat er beter kan en moet in Stadskanaal!

 

De laatste tip! ChristenUnie: U beslist vandaag!


Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden