18 punten

maandag 25 mei 2009 16:08

Nog 282 dagen

Het is bijna zover. Over drie uur begint wat misschien wel uitloopt op een marathonzitting. Het college heeft jarenlang niet al te veel gedaan of geproduceerd en heeft nu dan maar wat dingetjes opgespaard, hetgeen resulteert in een agenda met het onwaarschijnlijke aantal van 18 agendapunten, waarvan 8 bespreekpunten, inclusief de altijd breed bediscussieerde voorjaarsnota. Ook voor de volgende maand staat ons volgens de geruchten een lange agenda te wachten.

Een extra dimensie voor vanavond is dat onze fractievoorzitter voor het eerst in zijn jarenlange raadslidmaatschap vrijwillig verstek laat gaan. Maar dat gunnen wij hem uiteraard allemaal op zijn 30e trouwdag! (Hans en Janny, van harte). Dat levert nog even wat extra werk op voor met name vice-fractievoorzitter Ingrid die over de meeste van Hans’ punten, waaronder de voorjaarsnota, het woord zal voeren.

Mijn punten zijn inmiddels ook goed voorbereid. Ik mag het woord voeren over het reddingsplan van de STAR en de multifunctionele accommodatie in Onstwedde. Ik heb rond de middag drie uren op het gemeentehuis gezeten om de dossiers nog even door te nemen en hier en daar wat vragen te kunnen stellen. Zojuist nog even overleg gehad met Ingrid en nu mijn bijdragen nog even op papier zetten. Mogelijkerwijs zitten voor beide van mijn punten het nodige publiek op de tribune, die je niet met alleen maar een hamerslag naar huis wilt sturen uiteraard. Ik heb er zin in.

ChristenUnie: Grondige analyses.

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden