Feest

zaterdag 20 juni 2009 09:22

Nog 256 dagen

Vandaag beginnen de festiviteiten in het kader van het veertig jarig bestaan van onze gemeente. Vanaf 1 januari 1969 was namelijk de fusie van de gemeente Onstwedde met het zuidelijk deel van de gemeente Wildervank een feit. Er staan twee grootse feesten gepland, eerst vandaag in de kern die de naam geeft aan de gemeente en in het najaar in de buitenkernen.

Ook de Parkwijk, de wijk waar ik inmiddels 12 jaren woon viert vandaag haar jaarlijkse feestje met de Parkdag, waar heel veel verschillende groepen, instellingen en mensen hun bijdrage aan verlenen.

Het is nog meer feest, want de bugemeestersvoordracht is gisteravond bekend geworden: mevrouw Baukje Galama wordt waarschijnlijk de nieuwe eerste burger van onze gemeente. Ze is van VVD-huize en is momenteel burgemeester van Vlieland. Ergens na de zomer zal zij aan haar nieuwe functie beginnen, tot die tijd nemen de wethouders waar.

Een volgende reden om blij te zijn is de terugkeer van mevrouw Hernamt gisteravond in de gemeenteraad na een afwezigheid van drie maanden. Ze zit sinds haar terugkeer in 2007 naast mij in de raad en moest door ernstige medische ingrepen de nodige tijd verstek laten gaan. Toen Ingrid en ik kort na de operaties bij haar kwamen riep ze al dat ze terug zou komen, en ze heeft hard gewerkt en gerevalideerd zodat het haar gelukt is. Erg knap.

Al deze vier dingen gaan grotendeels buiten de ChristenUnie om. Alhoewel, het 40-jarig bestaan mogen we betalen, de Parkdag bezoeken, de burgemeestersvoordracht ondersteunen en mevrouw Hernamt weer van harte welkom heten!

Vandaag weer twee tips in verband met het weekend.
ChristenUnie: Dankbaar voor al het goede
Altijd present

Labels
Weblog

« Terug

Reacties op 'Feest'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 21-01-2015 03:24 Quote
Onafhankelijke Zwitserse Replica Horloges horlogemaker Breitling heeft onthuld een mooie evolutie van zijn Namaak Horloges beroemde Transocean horloge die dit jaar in een zeer zuiver ontwerp van versie retourneert, drie verder breinld Rolex Replica zonder knop kleine seconde met grote datum dubbel raam, dat de heren verleiden zal die de dames met haar zaak 38 mm. Met een voorkeur voor gevlochten stalen armband die is het volkomen eens met haar vintage look.
Nieuw bericht

vorige logs > 2009

Geen berichten gevonden