Oproep

maandag 01 maart 2010 19:20

Nog maar 2 dagen!

Vandaag heb ik heel veel mensen een email gestuurd met de onderstaande tekst. Die heeft u vast niet allemaal gehad, dus hieronder staat ie nog een keer. Voelt u zich vrij om de tekst te kopiëren en door te sturen!

 

Beste vrienden en bekenden, familie, broeders en zusters,

Overmorgen, woensdag 3 maart, mogen we naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik wil iedereen oproepen om ook echt gebruik te maken van het recht om te stemmen. In veel landen dromen ze van de vrijheid die wij daarin hebben.

In het bijzonder wil ik de kiezers in de gemeente Stadskanaal motiveren om de gang naar de stembus te maken. Vier jaren geleden heeft de ChristenUnie hier de laatste restzetel binnengesleept met 6 stemmen! Die vierde zetel is vervolgens meermaals doorslaggevend geweest, bijvoorbeeld in de recente discussie rond Geert Teis. Het argument dat ‘die ene stem’ niet uitmaakt snijdt dan ook echt geen hout.

In deze economisch, politiek en geestelijk roerige tijden onderscheidt de ChristenUnie zich door stabiliteit. Een solide basis in Gods Woord, een sterk kader van mensen die meehelpen en een duidelijk, eerlijk en echt geluid over alle zaken die u en mij raken.

Dus voor de hele gemeente Stadskanaal, voor elkaar, voor uzelf, en een beetje voor mij:

Stem 3 maart, lijst 3, ChristenUnie!

Met vriendelijke groet,

Johan Hamster (nr. 2 op de lijst)

 

 

p.s. mocht u nog meer informatie wensen: bezoek http://stadskanaal.christenunie.nl

p.p.s. had u ons filmpje al gezien? Klik hier: http://www.youtube.com/watch?v=xcog2C87mVg

p.p.p.s voelt u zich vooral vrij deze email door te sturen!

 

 

ChristenUnie: Met elkaar

 

 

 

Labels
Weblog

« Terug

vorige logs > 2010

Geen berichten gevonden