Dankbaarheid, dienstbaarheid en daadkracht.

stemmen2018vrijdag 23 maart 2018 17:24

Vanochtend is de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen definitief vastgesteld. Als ChristenUnie zijn we ontzettend dankbaar dat we een zetel gewonnen hebben. Meer dan 20% van de kiezers hebben hun stem uitgebracht op de ChristenUnie! Daarmee zijn we zelfs de grootste partij in de gemeente geworden.

De komende jaren willen wij dienstbaar en daadkrachtig verder werken voor alles dat waardevol is. Voor waardevol wonen, werken en leven in de hele gemeente en voor alle inwoners. De eerste taak is het vormen van een nieuw college, waarin en waarvoor de ChristenUnie, zeker na deze verkiezingsuitslag, graag verantwoordelijkheid zal nemen.

Wij willen iedereen die het vertrouwen aan ons gegeven heeft daarvoor heel erg bedanken! Ook willen wij onze Hemelse Vader danken voor dit resultaat en bidden om ons met wijsheid en inzicht bij te staan. Wij willen tot slot iedereen die heeft bijgedragen aan deze overwinning hartelijk danken: naast onze stemmers, vooral ook alle vrijwilligers, campaigners en kandidaten!

« Terug

Reacties op 'Dankbaarheid, dienstbaarheid en daadkracht.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.