Drie Stadskanaalsters op provinciale lijst ChristenUnie

Persbericht 25-02-2019 kandidaten ChristenUnie.jpg25-02-2019 16:49 25-02-2019 16:49

Op de kandidatenlijst voor de ChristenUnie voor de provinciale verkiezingen staan drie inwoners uit de gemeente Stadskanaal.

De campagne van de ChristenUnie voor de provinciale statenverkiezingen start volgende week. In de campagne met het thema ‘Waardevol’ zet de ChristenUnie de inwoners en de regio centraal.

Als hoogstgeplaatste op de kandidatenlijst staat Frits van der Heide uit Onstwedde op plaats 8. Ingrid Sterenborg-Kooij uit Onstwedde is terug te vinden op plaats 17. Wethouder Johan Hamster uit Stadskanaal complementeert het gezelschap op plaats 36 van de kieslijst.

‘Nu ik raadslid ben in de gemeente Stadskanaal wil ik vooral de verbinding zoeken en de leef- en bereikbaarheid, natuur en werkgelegenheid voor en van Zuid-Oost Groningen onder de aandacht brengen in de fractie van de ChristenUnie in de Provinciale Staten.”,' licht Van der Heide zijn kandidaatstelling toe.

De ChristenUnie heeft nu vier Statenleden in Provinciale Staten. Henk Staghouwer is gedeputeerde namens de ChristenUnie in het Groninger provinciebestuur.

Meer informatie is te vinden op www.waardevolgroningen.nl

« Terug